În stoc

MEMO Junglă

DJ08159

De ce ne place?

 

Este primul joc de memorie pe care vi-l recomandăm pentru copiii mici. Piesele au imagini drăguț stilizate cu animale din junglă familiare lor la această vârstă, fondul este diferit colorat, ceea ce îi va ajuta să le rețină mai ușor, iar forma, dimensiunile și grosimea pieselor sunt ideale pentru mânuțele lor mici.Detalii

43,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 1,20 lei.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

 

Cum îi ajută pe copii?

 

Cele mai importante abilitatăți dezvoltate de jocurile de memorie ni se par a fi atenția și concentrarea pe termen cât mai lung, esențiale în procesul învățării în general. Jocul antrenează memoria vizuală de scurtă durată, este simpatic și antrenant pentru întreaga familie și poate fi adaptat în funcție de vârsta copiilor.

 

Cum se joacă?

Se amestecă toate piesele și se așează cu fața în jos, într-o formație dreptunghiulară. Pe rând, jucătorii vor întoarce câte două piese încercând să găsească perechile identice. Dacă le găsește poate continua, dacă greșește, piesele vor fi întoarse și lăsate la locul lor. Jucătorul cu cele mai multe piese în final câștigă jocul.

 

Sfaturi:

 

În cazul copiilor de 3 ani recomandăm să așezați pentru început piesele cu fața în sus și să îi rugați să aleagă pe rând perechile. Continuați cu o formație de 12 piese așezate cu fața în jos (6 perechi de animale cu fond colorat diferit) și abia mai târziu creșteți numărul lor până la 30.

Obișnuiți-vă să ridicați piesa cu o singură mână și să o întoarceți în acealași loc pentru a fi vizibilă celorlalți jucători. Vă ajută să memorați mai ușor nu doar imaginea ci și locul în care se află.

  • Dimensiune cutie: 12,5 cm / 12, 5 cm / 12,5 cm
  • Categorie: memorie
  • Număr jucători: 1-4
  • Vârstă recomandată de producător: 3+
  • Durată joc: 15 minute
  • Jucători: Mai mulți
  • Producator: Djeco, Franta

Scrieti o recenzie

MEMO Junglă

MEMO Junglă

De ce ne place?

 

Este primul joc de memorie pe care vi-l recomandăm pentru copiii mici. Piesele au imagini drăguț stilizate cu animale din junglă familiare lor la această vârstă, fondul este diferit colorat, ceea ce îi va ajuta să le rețină mai ușor, iar forma, dimensiunile și grosimea pieselor sunt ideale pentru mânuțele lor mici.Scrieti o recenzie

alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: