Livrare

Pentru a cumpăra produse trebuie să plasezi şi să finalizezi o comandă. Comenzile plasate într-o zi lucrătoare până la ora 14 vor fi pregătite și ridicate de către curier în aceeași zi. Comenzile finalizate după ridicarea coletelor sau în zile nelucrătoare vor fi pregătite și preluate de curier în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea lor se face prin curierii parteneri.

Termenii de livrare specificați în cadrul parcurgerii comenzii nu includ zilele libere.

Termene și tarife de livrare - 20 de lei oriunde în țară, termen de livrare 24-48 ore.

Costul de livrare a comezilor care depășesc valoarea de 250 lei va fi suportat de noi.

Tarifele și livrarea sunt valabile doar pentru România. 

Modalităţi de plată

Plata comenzii se poate face cu cardul, prin tranzacţie securizată asigurată de iPAY sau în numerar, în sistem ramburs la curier, odată cu primirea comenzii.

În cazul plăţii cu cardul, datele cardului tău sunt in deplină siguranță pentru că la Raftul cu Jocuri nu solicităm, nu reţinem si nu utilizăm nici o informaţie despre cardurile folosite la plata online. Toate plățile online sunt procesate în condiții de maximă securitate direct de catre  – iPAY procesatorul de date autorizat al raftulcujocuri.ro.

Nu este perceput niciun comision suplimentar de plată.

Puncte de loialitate 

Clienții care își crează cont pe site-ul nostru beneficiază de Puncte de loialitate, acordate în funcție de prețul produselor achiziționate. Acestea pot fi schimbate într-un cupon valoric cu o rată de conversie 1 punct=0,3 lei. Punctele de loialitate devin disponibile pentru a fi folosite după ce contravaloarea comenzii care le-a generat ajunge la noi (de la curier, mobilpay sau direct de la dvs pentru ridicările de la sediu). Cuponul generat în baza punctelor de loialitate este valabil și poate fi folosit timp de 365 de zile de la generare.

În cazul comenzilor finalizate instant, doar cu simpla introducere a datelor necesare livrării, fără a-ți crea un cont, nu poţi acumula de puncte de loialitate.

În fiecare zi lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul 9.00-17.00 ne poți suna la numarul 0733 795 861 pentru informații suplimentare sau pentru a ne transmite comanda ta.


© 2020 - LE&LE Games SRL- Toate drepturile rezervate