În stoc

VILLAGEO

14701

De ce ne place?

Deveniți un celebru proiectant creând cele mai frumoase orașe posibile. Jocul folosește abilitățile de gândire logică, planificarea strategică și percepția vizuală. 

Detalii mai jos...

Detalii

75,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 7 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 7 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 2,10 lei.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Cum îi ajută pe copii?

Villageo este un joc de logică tip puzzle cu o grafică deosebită care vă va pune la încercare peseverența și logica spațială. Jocul dezvoltă și antrenează atenția, gândire logică, planificarea strategică și percepția vizuală. 

Cum se joacă?

Regulile sunt usoare: culorile pieselor folosite trebuie să se potrivească cu cele din marcajele de pe harta-provocare. Jucătorul alege un card "Harta Orașului" corespunzând nivelului de dificultate dorit și îl plasează în fața sa, partea cu provocarea fiind în sus. Apoi, se asamblează șablonul după modelul din imaginea din regulamentul în engleză. Urmează încercarea de a asambla clădirile din oraș, respectând următoarele două reguli de aur:

1. Toate Terenurile de Construcții colorate care se găsesc pe cardul"Harta Orașului" trebuie acoperite cu același fel de Piesă.

2. Piesele de același fel nu trebuie să se atingă niciodată, nici pe latură și nici pe colț.

Fiecare Oraș are o singură soluție! La început așezați Clădirile de care sunteți siguri, precum în cazul unui puzzle, întotdeauna se va găsi rezolvarea până la final. Pentru a câștiga, trebuie să acoperi toate terenurile de construcții de pe cardul"Harta Orașului" folosind toate cele 16 piese și respectând cele două reguli de aur.

  • Dimensiune cutie: 12 x 16 x 4
  • Categorie: atentie
  • Număr jucători: 1
  • Vârstă recomandată de producător: 8 - 99
  • Durată joc: 10 minute
  • Jucători: Individual
  • Producator: Blue Orange, SUA
  • Vârstă: de la 8 ANI

Scrieti o recenzie

VILLAGEO

VILLAGEO

De ce ne place?

Deveniți un celebru proiectant creând cele mai frumoase orașe posibile. Jocul folosește abilitățile de gândire logică, planificarea strategică și percepția vizuală. 

Detalii mai jos...

Scrieti o recenzie

alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: